+31 (0) 6 55 57 41 16

Telefoon:

Accountancy

E-mail:

info@emberaccountancy.com

Contact opnemen

Tel:  +31 (0)6 55 57 41 16

Email:  info@emberaccountancy.com

Skype: Ember Accountancy

Hessenweg Lunteren NL


Social media

www.emberaccountancy.com

Email ons

Eerste Consult Gratis

Bij Ember Accountancy begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Om jou het beste advies te kunnen geven, willen we eerst jouw behoeften begrijpen. Daarom bieden we je ons eerste consult gratis aan. Voor een afspraak  bel:  06 555 74 116 of stuur ons een e-mail.

Accountancy

Home /

Accountancy

Wat we voor jou kunnen betekenen als registeraccountant

De jaarlijkse jaarrekening en belastingaangiften bezorgen veel ondernemers hoofdpijn. In plaats van waardevolle tijd te verliezen kunnen wij je helpen om op een correcte manier aan alle verplichtingen te voldoen en de verschuldigde belastingen zoveel mogelijk te beperken binnen de grenzen van de wet.

Jaarrekening samenstellen

In Nederland is elke besloten vennootschap wettelijk verplicht om een jaarrekening op te stellen. De informatie die moet worden opgenomen is vastgelegd in wetgeving en is afhankelijk van de grootte van je bedrijf en kan per jaar verschillen.

Ook ben je verplicht om een jaarrekening te publiceren bij de Kamer van Koophandel. De hoeveelheid informatie die moet worden gepubliceerd is minder dan de zogenaamde vennootschappelijke jaarrekening en ook weer afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Bijna elk klein bedrijf zal de deskundigheid van een accountant gebruiken om te voldoen aan de wetgeving.

Als registeraccountant geven we een samenstellingsverklaring af bij je jaarrekening. Dit geeft een toegevoegde waarde aan gebruikers van je jaarrekening, omdat zij weten dat een registeraccountant zich zal houden aan ethische regels, deskundig is op het gebied van administratieve processen en financiële verantwoordingen en zijn opdrachten zorgvuldig uitvoert.

Een samenstellingsverklaring biedt geen enkele mate van zekerheid dat de jaarrekening een getrouw beeld geeft van het vermogen en het resultaat, zoals het geval zou zijn bij een controleverklaring of een beoordelingsverklaring.

Belastingaangiften verzorgen

Ongeacht welke juridische bedrijfsstructuur je hebt, elk jaar moet de jaarlijkse belastingaangifte worden ingediend. Door gebruik te maken van onze expertise kan je er zeker van zijn dat dit correct wordt gedaan en je maximaal gebruik maakt van de fiscale faciliteiten om je belastingen zo laag mogelijk te houden.

Audit en assurance

In Nederland zijn kleine bedrijven niet wettelijk verplicht om hun jaarrekening te laten controleren. Maar soms kan een accountantsverklaring vereist zijn om een lening of een subsidie te verkrijgen.

Middels een controleverklaring biedt de accountant een redelijke zekerheid dat de jaarrekening een getrouw beeld geeft van het vermogen en het resultaat.

Om zijn oordeel te onderbouwen zal de accountant uitgebreide werkzaamheden uitvoeren.

In een beoordelingsverklaring wordt een beperkte mate van zekerheid gegeven, wat betekent dat er minder werkzaamheden worden uitgevoerd. Afhankelijk van de mate van zekerheid die de gebruiker vereist, kan dit een goedkopere optie zijn.

.Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30

Dinsdag 8:30 - 17:30

Woensdag 8:30 -17:30

Donderdag 8:30-17:30

Vrijdag  8:30 - 17:00

Kwaliteitsbeleid en -handhaving

Ember Accountancy besteed veel aandacht aan kwaliteitsbeleid en -handhaving. Mocht er onverhoopt naar mening van een cliënt of belanghebbende een schending zijn van het kwaliteitsbeleid of het stelsel van kwaliteitsbeheersing kan in eerste instantie een klacht worden ingediend bij de eigenaar van Ember Accountancy. Waneer de afhandeling niet naar tevredenheid is kan een klacht ingediend worden bij de klachtencommissie van de NBA. Deze commissie is bereikbaar via: https//www.nba.nl/kwaliteitsbevordering/klachten-en-tuchtrecht/klachtencommissie-nba