+31 (0) 6 55 57 41 16

Telefoon:

Accountancy

E-mail:

info@emberaccountancy.com

Advisory

Home /

Advisering

Cashflow

Gebrek aan geld is een van de grootste redenen waarom kleine bedrijven falen. Ook al maakt je bedrijf winst, je kan zonder geld komen te zitten.


Een simpel voorbeeld:

In een maand heb je voor EUR 50.000 aan verkoopfacturen naar je klanten verzonden. Om deze producten of diensten te leveren heb je voor EUR 40.000 goederen of diensten moeten inkopen. Dus deze maand is je winst EUR 10.000.

Aan het eind van de maand heeft de helft van jouw klanten de verkoopfactuur betaald, dus je inkomende geldstroom is EUR 25.000. Maar dit is niet genoeg om jouw leveranciers te betalen en je zal een extra financiering nodig hebben van EUR 15.000 om te voorkomen dat je zonder geld komt te zitten.


Uiteraard is je werkelijke in- en uitgaande geldstroom een stuk complexer dan dit voorbeeld. Een cashflow overzicht per maand brengt in kaart hoeveel geld er in en uit je bedrijf vloeit en helpt je te bepalen waar je je cashflow kan verbeteren of wanneer je op zoek moet naar exra financiering.

Belasting Advisering

Fiscale systemen zijn ingewikkeld en kleine bedrijven betalen vaak meer belasting dan noodzakelijk, omdat ze niet genoeg kennis hebben over hoe ze belastingbetalingen kunnen minimaliseren. Aan de andere kant vermijden ze het om een belastingconsulent in te schakelen vanwege de kosten. Maar een belastingconsulent kan je mogelijk meer belasting besparen dan hij of zij kost.


Het minimaliseren van belastingbetalingen is te vinden in veel aspecten, zoals de keuze van de bedrijfsstructuur, pensioenreserves, investeren in "going-green" om er maar een paar te noemen.

Contact opnemen

Tel:  06 555 74 116

Email:  info@emberaccountancy.com

Skype: Ember Accountancy

Hessenweg Lunteren NL


Social media

www.emberaccountancy.com

Email ons

Eerste Consult Gratis

Bij Ember Accountancy begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Om jou het beste advies te kunnen geven, willen we eerst jouw behoeften begrijpen. Daarom bieden we je ons eerste consult gratis aan. Voor een afspraak  bel:  06 555 74 116 of stuur ons een e-mail.

Het managen van een bedrijf brengt veel uitdagingen en problem-solving met zich mee. Of je een startende ondernemer bent of op zoek bent naar manieren om te groeien, onze ervaring en expertise kan je helpen je zakelijke prestaties te verbeteren.

Tijdens je eerste gratis consult analyseren we je bedrijf en identificeren waar we mogelijkheden zien om de bedrijfsprestaties te verbeteren en je belastingverplichtingen te minimaliseren.

We kunnen helpen en adviseren in:

・Interne Controle Verbeteringen

・Strategische Business Planning

・Minimaliseren Belasting Betalingen

.Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30

Dinsdag 8:30 - 17:30

Woensdag 8:30 -17:30

Donderdag 8:30-17:30

Vrijdag  8:30 - 17:00

・Cashflow Planning

・Budgettering

・Financiële Prognoses