+31 (0) 6 55 57 41 16

Telefoon:

Accountancy

E-mail:

info@emberaccountancy.com

Sterktes:             Wat onderscheid jouw van je concurrenten. Waarom kiezen klanten jouw bedrijf voor een product of een          

                           service.

Zwaktes:             Waar kun je de klanttevredenheid verbeteren. Wat zijn de sterke punten van je concurrentie.

Kansen:              Kansen zijn te vinden in veranderingen in technologie, levensstijlen, bevolkingsprofielen maar ook in je

                           zwakheden en sterke punten.

Bedreigingen:     Bedreigingen zijn te vinden in wat je concurrenten doen, nieuwe technologie en problemen met de cashflow.

                           Een geconstateerde zwakte kan zelfs een bedreiging vormen voor je bedrijf als deze niet aangepakt wordt.

Bedrijfsgroei & Planning

Home /

Bedrijfsgroei & Planning

Je bedrijf uitbreiden is een spannende tijd, je initiële bedrijfsplan heeft zijn vruchten afgeworpen en je bent toe aan bedrijfsuitbreiding. Het uitbreiden van je bedrijf kan echter riskant zijn en vergt veel planning, cashflows en het ontwikkelen van een groeistrategie.

Laat ons je helpen een groeiplan te ontwikkelen, zodat alles verloopt zoals gepland en we kunnen waardevolle adviezen en inzichten geven tijdens de groeifase.

Het ontwikkelen van een groeiplan voor je bedrijf helpt je om je bedrijf op een duurzame manier te ontwikkelen en te laten groeien en jezelf van de concurrentie te onderscheiden.

We zullen je helpen een groeiplan te ontwikkelen met behulp van deze stappen:

Een goede start voor de ontwikkeling van een groeiplan is het maken van een SWOT analyse (Sterktes, Zwaktes, Kansen en Bedreigingen).

De volgende stap in een groeiplan kan zijn, bepalen waar je wilt dat je bedrijf over een paar jaar zal zijn, in welke richting wil je groeien. Groei kan onder andere worden bereikt door het creëren van nieuwe producten, het toevoegen van meer diensten, het richten op een nieuwe markt, het openen van nieuwe locaties of wereldwijd gaan. Als je je groeidoelstellingen hebt vastgesteld, kan je je team evalueren. Door je eigen vaardigheden en die van je werknemers te beoordelen, kan je bepalen of de groeidoelstellingen kunnen worden bereikt met je huidige team. En indien nodig wanneer je extra mensen gaat inhuren met welke vaardigheden.

Last but not least wil je bepalen hoeveel geld nodig is om de groei te financieren en indien nodig waar je externe financiering kunt vinden. Om dit te behalen kan een cashflowprognose heel nuttig zijn.

Contact opnemen

Tel:  06 555 74 116

Email:  info@emberaccountancy.com

Skype: Ember Accountancy

Hessenweg Lunteren NL


Social media

www.emberaccountancy.com

Email ons

Eerste Consult Gratis

Bij Ember Accountancy begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Om jou het beste advies te kunnen geven, willen we eerst jouw behoeften begrijpen. Daarom bieden we je ons eerste consult gratis aan. Voor een afspraak  bel:  06 555 74 116 of stuur ons een e-mail.

.Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30

Dinsdag 8:30 - 17:30

Woensdag 8:30 -17:30

Donderdag 8:30-17:30

Vrijdag  8:30 - 17:00