+31 (0) 6 55 57 41 16

Telefoon:

Accountancy

E-mail:

info@emberaccountancy.com

Een Bedrijf Starten

Home /

Een bedrijf starten

Hoeveel belasting moet je betalen

Als startende ondernemer is het makkelijk om uit te geven wat er op de bankrekening staat aan je bedrijf of aan jezelf. Maar aan het einde van het kalenderjaar moet er belasting betaald worden. Vooral voor eenmanszaken kan dit hoog oplopen. Laat ons je helpen een goede inschatting te maken welk percentage van je winst opzij gezet moet worden voor belastingbetalingen.

Veel mensen dromen er van om hun eigen bedrijf te beginnen, maar slechts een klein aantal doet het daadwerkelijk. Helaas mislukken veel startende bedrijven in de eerste jaren. De beslissing om je eigen bedrijf te starten kan overweldigend zijn en zonder goede voorbereiding kan je in veel valkuilen vallen.

Onderzoek

Doe onderzoek naar welke soortgelijke producten of diensten er al zijn, hoe onderscheid jouw aanbod zich hiervan en is hier specifieke vraag naar.

Bedrijfsmodel

Een bedrijfsmodel is als een routekaart hoe je doelen te bereiken door de belangrijkste bouwstenen van jouw bedrijf te identificeren. Eenvoudig gezegd: hoe ga je winst genereren. Met onze ondersteuning geven we jou een betere start.

Zal je extra financiering nodig hebben?

De meeste startende bedrijven gaan failliet vanwege geldgebrek. Hoeveel geld heb je nodig om je bedrijf te starten, wanneer komt er geld binnen en heb je later meer nodig om je bedrijf te laten groeien.

Taken delegeren

Een veel voorkomende fout is om alles zelf te doen om geld te besparen. Feitelijk verlies je geld. Het betalen van een expert die bepaalde taken in 1 uur kan uitvoeren, wat jou 5 uur zou kosten, geeft je veel meer tijd om je te concentreren op de kernactiviteiten en je omzet te verhogen.

Onderzoek de markt voor jouw prijsbepaling

Als klanten denken dat jouw prijzen te hoog zijn, zullen ze waarschijnlijk bij een van je concurrenten kopen. Als ze denken dat je prijzen te laag zijn, kunnen ze de kwaliteit van je product of dienst in twijfel trekken en elders kopen.

Bedrijfsstructuur

De keuze voor een eenmanszaak of een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan een grote impact hebben op de belastingen die je moet betalen, maar ook de initiƫle en jaarlijkse kosten variƫren en vaak wordt het verschil in (persoonlijke) aansprakelijkheid over het hoofd gezien.

Verzekering en pensioen

Je bent niet meer gedekt door een werkgever voor bedijfsrisico's of inkomstenverlies als gevolg van (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. Zakelijke risico's zijn afhankelijk van het type bedrijf. Denk aan een beroepsaansprakelijkheids- en productaansprakelijkheidsverzekering, onroerend goed en inboedelverzekering.

Ook moet je nadenken hoe je kunt sparen voor je pensioen. Er zijn veel opties en deskundig advies is sterk aan te bevelen.

Contact opnemen

Tel:  06 555 74 116

Email:  info@emberaccountancy.com

Skype: Ember Accountancy

Hessenweg Lunteren NL


Social media

www.emberaccountancy.com

Email ons

Eerste Consult Gratis

Bij Ember Accountancy begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Om jou het beste advies te kunnen geven, willen we eerst jouw behoeften begrijpen. Daarom bieden we je ons eerste consult gratis aan. Voor een afspraak  bel:  06 555 74 116 of stuur ons een e-mail.

Laat ons je op weg helpen, het eerste gesprek is altijd gratis.

Denk alvast eens na over de volgende punten en laat ons je hierbij helpen.

.Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30

Dinsdag 8:30 - 17:30

Woensdag 8:30 -17:30

Donderdag 8:30-17:30

Vrijdag  8:30 - 17:00