+31 (0) 6 55 57 41 16

Telefoon:

Accountancy

E-mail:

info@emberaccountancy.com

Real Time Boekhouding

Home /

Real Time Boekhouding

Met behulp van een online boekhoudprogramma in een cloud kan je elk moment zien hoe je bedrijf er voor staat op je smartphone, tablet of computer en je bedrijf managen "on the go".

Er zijn veel providers om uit te kiezen, maar wij bevelen Quickbooks Online aan. Zelfs als je geen verstand hebt van boekhouden, zul je deze software heel makkelijk vinden in het gebruik. Een aantal van de functies zijn:

Mobiele app

Met de mobiele app heb je toegang tot je administratie op ieder moment en kun je de administratie direct bijwerken met in- en verkopen, betalingen en ontvangsten.

Verstuur facturen on-the-go

Als je een verkoopovereenkomst hebt gesloten, kun je direct een verkoopfactuur creëren op je smartphone of tablet en automatisch per e-mail verzenden aan je cliënt.

De QuickBooks online mobiele app slaat deze gegevens automatisch op in de cloud en synchroniseert dit met al je andere apparaten. De verkoopfactuur wordt door Quickbooks direct verwerkt in de administratie als omzet en debiteurenvordering op je cliënt.

Kosten beheren

Elke uitgave of aankoop voor je onderneming kan direct geregistreerd worden in Quickbooks met de mobiele app. Quickbooks laat je zelfs een foto nemen van de aankoopbon en koppelt deze aan je uitgave registratie.

Bank accounts

Koppel je online bankieren aan QuickBooks en download je banktransacties. Rubriceer je transacties en lees deze in in Quickbooks, laat Quickbooks de rest van het werk voor je doen.

Business reports

QuickBooks genereert automatisch een reeks rapporten om jouw bedrijf te monitoren en te managen. Elk rapport kan worden aangepast aan jouw behoeften.

Met een online boekhoudprogramma manage je niet alleen jouw onderneming op basis van realtime informatie, maar bespaar je ook op je accountantskosten,

Voor meer informatie over QuickBooks Online click hier.

Like having your own accounting department minus the stress

Contact opnemen

Tel:  06 555 74 116

Email:  info@emberaccountancy.com

Skype: Ember Accountancy

Hessenweg Lunteren NL


Social media

www.emberaccountancy.com

Email ons

Eerste Consult Gratis

Bij Ember Accountancy begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Om jou het beste advies te kunnen geven, willen we eerst jouw behoeften begrijpen. Daarom bieden we je ons eerste consult gratis aan. Voor een afspraak  bel:  06 555 74 116 of stuur ons een e-mail.

.Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30

Dinsdag 8:30 - 17:30

Woensdag 8:30 -17:30

Donderdag 8:30-17:30

Vrijdag  8:30 - 17:00