+31 (0) 6 55 57 41 16

Telefoon:

Accountancy

E-mail:

info@emberaccountancy.com

Over Ember Accountancy

Maar je hoeft me niet op mijn woord te geloven, als je meer wilt weten over wat we samen kunnen bereiken, neem vrijblijvend contact op via 06 555 74 116 of stuur een e-mail via de contact pagina.

About

Home /

Mariska van den Berg | RA

Ik help graag kleine ondernemingen en startende ondernemers om hun bedrijfsvoering te verbeteren en zo de resultaten te verbeteren.

Als registeraccountant wil ik mijn kennis en knowhow gebruiken om aan cliƫnten uit te leggen wat die getallen in hun jaarrekening betekenen en waar ik mogelijkheden zie voor verbetering.

Ik geef om mijn cliƫnten en hun bedrijven en streef ernaar een sparringpartner te zijn waarop ze kunnen vertrouwen.

Contact opnemen

Tel:  06 555 74 116

Email:  info@emberaccountancy.com

Skype: Ember Accountancy

Hessenweg Lunteren NL


Social media

www.emberaccountancy.com

Email ons

Eerste Consult Gratis

Bij Ember Accountancy begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Om jou het beste advies te kunnen geven, willen we eerst jouw behoeften begrijpen. Daarom bieden we je ons eerste consult gratis aan. Voor een afspraak  bel:  06 555 74 116 of stuur ons een e-mail.

Ember Accountancy streeft naar een unieke persoonlijke benadering van elke klant. Door de unieke behoeften van elke klant te begrijpen, kunnen we hen helpen hun doelen te bereiken en hun bedrijven succesvol te laten groeien.

We houden graag nauw en regelmatig contact met onze klanten om zo een sparringpartner te worden waarop ze kunnen vertrouwen.

Ember Accountancy is gespecialiseerd in start-ups en helpt kleine bedrijven te groeien. Door in begrijpelijk Nederlands te communiceren zonder enig jargon, houden we de drempel laag en willen we dat onze klanten zich welkom voelen om contact met ons op te nemen.

Over Mij

.Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30

Dinsdag 8:30 - 17:30

Woensdag 8:30 -17:30

Donderdag 8:30-17:30

Vrijdag  8:30 - 17:00